• Nowy

Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

70,56 zł
Brutto

AutorzyMarek LudwickiMichał Ludwicki

ISBN978-83-01-18943-3

Rok wydania2015

Strony428

Fragment

Językipolski

Nr produktu1039827EEB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 70 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 70 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,70 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.

TematykaTechnika

AutorzyMarek LudwickiMichał Ludwicki

WydawnictwoWydawnictwo Naukowe PWN

Rok wydania2015

ISBN978-83-01-18943-3

1039827EEB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-01-18943-3