• Nowy

Efektywne zarządzanie żywnością

66,39 zł
Brutto

AutorzyEwa Michota-KatulskaMagdalena Zegan

ISBN978-83-01-23516-1

Rok wydania2024

Strony200

Fragment

Językipolski

Nr produktu9E667B36EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 66 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 66 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,66 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

„Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia” to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia zagadnienia z zakresu utrwalania i przechowywania żywności w aspekcie ograniczenia marnowania żywności: • Skala marnowania żywności • Konsekwencje marnowania żywności • Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności • Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności • Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania • Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczych podczas przechowywania • Warunki przechowywania żywności – wskazówki dla konsumenta • Sposoby ograniczania marnowania żywności Podręcznik skierowany jest do studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo może być materiałem wspierającym dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny.

TematykaMedycyna

AutorzyEwa Michota-KatulskaMagdalena Zegan

WydawnictwoPZWL

Rok wydania2024

ISBN978-83-01-23516-1

9E667B36EB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-01-23516-1