• Nowy

Podstawy gastronomii

0,00 zł
Brutto

AutorzyMariola MilewskaAnna PrączkoAndrzej Stasiak

ISBN978-83-208-2573-2

Rok wydania2012

Strony268

Językipolski

Nr produktu1057C8EDEB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.

TematykaBiologia Przyroda

AutorzyMariola MilewskaAnna PrączkoAndrzej Stasiak

WydawnictwoPWE

Rok wydania2012

ISBN978-83-208-2573-2

1057C8EDEB