• Nowy

Men with the Pot: książka kucharska

66,36 zł
Brutto

AutorzyKrzysztof Szymański, Sławek Kalkraut

ISBN9788375415131

Rok wydania2023

Strony208

Fragment

Językipolski

Nr produktu0586DDC8EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 66 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 66 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,66 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Po raz pierwszy książka kucharska od „Men with the Pot” Dołącz do Krzysztofa i Sławka w lesie i naucz się rozpalania ognia i robienia ze znalezionego drewna wszystkiego – od szpikulców na szaszłyki po stojak na patelnię. Nie masz na to czasu? Użyj grilla lub żeliwnej patelni. Nadal będziesz w stanie przyrządzić mięsne dania, wiejskie zapiekanki oraz polecane przez nich specjały. Wśród przepisów na wyśmienite posiłki są: Biwakowe przepisy z całego świata: ogniskowe ravioli, drobiowe alfredo z dodatkami, roladki wołowe po polsku, pierogi od zera, leśne danie na wynos i tagliatelle z sosem ragù Mięsna uczta: stek tomahawk, rostbef z ziemniakami Hasselback, tropikalne żeberka wieprzowe, wieprzowina z ananasem, glazurowany boczek, irlandzki gulasz z ­ogniska i kotlety jagnięce w sosie z granatów Kurczak, indyk i kaczka: kurczak smażony w lesie, pierś indyka z sosem żurawinowym, pierś kaczki z tłuczonymi ziemniakami i kieszonki z kurczaka zawijane w bekon Leśne wypieki: pizza z patelni, leśne precle, kiełbaski w cieście, chleb serowy, calzone i biwakowe pączki Z morza do lasu: pijany łosoś, rybne curry, ryba z frytkami i purée z groszku, dorsz w ziołowej panierce i leśne kotlety rybne Burgery, kanapki, quesadille i tacosy: kanapki z wędzo­nym boczkiem, kapiący cheeseburger, serowe tacosy i najlepsza kanapka z pulpetami Pójdź w ślady autorów, a wtedy nawet prosty ­przepis na kolację w środku tygodnia stanie się odskocznią od zwyczajności.

TematykaKuchnia

AutorzyKrzysztof Szymański, Sławek Kalkraut

WydawnictwoPromise

Rok wydania2023

ISBN9788375415131

0586DDC8EB

Specyficzne kody

ISBN
9788375415131