• Nowy

Journal of Life and Medical Sciences

0,00 zł
Brutto

AutorzyJolanta BaranAgnieszka TopaMagdalena DykielBernadetta BieniaEwelina Haręzga-Ciurkot

Rok wydania2021

Strony53

Językipolski

Nr produktu3321F8C4EP

ZabezpieczenieDL-nodrm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

S p i s t r e ś c i 3-10. Gęstość odżywcza bundzu koziego, owczego i kozio-krowiego na podstawie zawartości składników mineralnych Nutrient density of mineral ingredients in goat, goat-sheep and goat-cow cheese Jolanta Baran 11-32. Przyrodnicze i społeczne skutki powstania zbiornika dobczyckiego w świetle opinii mieszkańców Natural and social consequences of creation of the dobczyce reservoir Agnieszka Topa 33-47. Konsumencka ocena atrakcyjności jogurtów Consumer evaluation of yogurt attractiveness Magdalena Dykiel, Bernadetta Bienia, Jolanta Baran, Ewelina Haręzga-Ciurkot

TematykaBiologia Przyroda

AutorzyJolanta BaranAgnieszka TopaMagdalena DykielBernadetta BieniaEwelina Haręzga-Ciurkot

WydawnictwoStowarzyszenie Młodych Naukowców

Rok wydania2021

3321F8C4EP