• Nowy

Żywność dzisiaj. Lokalna czy globalna, tradycyjna czy innowacyjna? Monografia pokonferencyjna

0,00 zł
Brutto

ISBN978-83-67112-29-1

Rok wydania2022

Strony132

Językipolski

Nr produktu3776BA9DEB

ZabezpieczenieDL-nodrm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Odzwierciedleniem aktualnych trendów – z perspektywy teoretycznej, metodycznej i praktycznej – są podejmowane zagadnienia badawcze zaprezentowane w kolejnych rozdziałach. Należą do nich: tematyka związana z analizą aktywności antyoksydacyjnej surowców, fortyfikacja żywności, modulowanie składu białka czy finalnie – projektowanie nowych produktów spożywczych. Omawiane są w nich również aspekty dotyczące modyfikacji bakterii probiotycznych zwiększającej ich adhezję do nabłonka jelitowego, jakości i bezpieczeństwa produktów regionalnych, jak również tzw. produktów typu borderline, powszechnie występujących w obrocie farmaceutycznym.

TematykaBiologia Przyroda

WydawnictwoWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Rok wydania2022

ISBN978-83-67112-29-1

3776BA9DEB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-67112-29-1