• Nowy

What's cooking. Jewish culinary culture

39,90 zł
Brutto

AutorzyTamara SztymaMagdalena Maślak

ISBN978-83-961931-8-6

Rok wydania2022

Strony224

Językiangielski

Nr produktu33B02D23EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 39 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 39 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,39 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Culinary culture is a vital element of the Jewish identity—while enhancing the sense of belonging to a community, it testifies to Jewish distinctiveness. Shaped over millennia in different locations all across the globe, it has remained very diverse until today. That is why the tale about Jewish food is simultaneously a tale about Jewish religion, culture and history.

TematykaHistoria Archeologia

AutorzyTamara SztymaMagdalena Maślak

WydawnictwoPOLIN

Rok wydania2022

ISBN978-83-961931-8-6

33B02D23EB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-961931-8-6