• Nowy

Nie jedz tego! Szkodliwe składniki „zdrowego” jedzenia

32,64 zł
Brutto
Dzięki publikacji Wydawnictwa Vital nauczysz się czytać etykiety i wybierać najlepsze produkty dla zdrowego odżywania. Dowiesz się z niej, że produkty uważane za zdrowe wywołują choroby w tym cukrzyce

AutorzyHans-Ulrich Grimm

ISBN978-83-8272-095-2

Rok wydania2021

Strony284

Fragment

Językipolski

Nr produktuCCA05B5CEB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 32 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 32 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,32 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Jogurty bio, płatki z witaminami, słodycze ze słodzikiem zamiast cukru. Te z pozoru wydawałoby się zdrowe produkty w rzeczywistości zawierają substancje, które wywołują stany zapalne, przyczyniają się do otyłości, cukrzycy typu 2, miażdżycy i nowotworów. W tej książce, Autor bestsellera „Chemia w pożywieniu”, ujawnia, że produkty powszechnie uważane za zdrowe, jak margaryna z fitosterolami czy jogurty z probiotykami, wywołują choroby. Jeśli znajdują się na twojej liście zakupów, być może najwyższy czas je wykreślić. Zaczniesz świadomie czytać etykiety. Dzięki temu staniesz się rozsądnym konsumentem i prawdziwie zadbasz o zdrowe odżywanie. Wyeliminuj szkodliwe składniki i przestań się truć!

TematykaKuchnia

AutorzyHans-Ulrich Grimm

WydawnictwoVital

Rok wydania2021

ISBN978-83-8272-095-2

CCA05B5CEB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-8272-095-2