• Nowy

Żywienie w niedoczynności tarczycy

0,00 zł
Brutto

AutorzyMirosław JaroszHanna StolińskaDiana Wolańska

ISBN978-83-200-6561-9

Rok wydania2014

Strony132

Fragment

Języki

Nr produktu89DDC621EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Co, jak i dlaczego warto jeść, czego należy się wystrzegać, czego nie wolno pomijać?. Zawarte w naszym poradniku odpowiedzi na te pytania wytyczają chorym drogę do polepszenia jakości życia. Autorzy zadbali o wyjaśnienie zależności między jedzeniem a stanem organizmu, a także umotywowanie wskazówek, jakich udzielają. Łatwo sięgnąć po prawidłowo zbilansowane siedmiodniowe jadłospisy dla osób z niedoczynnością tarczycy. Książka zawiera praktyczne porady i zalecenia specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie. Mogą z niej korzystać zarówno pacjenci, jak i lekarze podstawowej opieki zdrowotnej.

TematykaMedycyna

AutorzyMirosław JaroszHanna StolińskaDiana Wolańska

WydawnictwoPZWL

Rok wydania2014

ISBN978-83-200-6561-9

89DDC621EB