• Nowy

Przetwórstwo żywności, produkcja i logistyka COVID-19 – najlepsze praktyki i listy kontrolne

0,00 zł
Brutto

AutorzyPraca Zbiorowa

ISBN978-83-269-9646-7

Rok wydania2021

Strony48

Językipolski

Nr produktu5662CAC4EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Jak zabezpieczyć produkcję przed COVID-19? Czy chcesz dowiedzieć się jak zapewnić ciągłość przedsiębiorstwa w trakcie pandemii? Pobierz praktyczny e- book dla dostawców i producentów żywności. Wykorzystaj opisane wskazówki, aby zachować bezpieczeństwo sanitarno – epidemiologiczne w swoim zakładzie pracy.

TematykaPoradniki

AutorzyPraca Zbiorowa

WydawnictwoWiedza i Praktyka

Rok wydania2021

ISBN978-83-269-9646-7

5662CAC4EB