• Nowy

Najczęściej popełniane błędy producentów żywności Zobacz, co kwestionują organy kontrolne

7,51 zł
Brutto

AutorzyPraca Zbiorowa

ISBN978-83-269-9645-0

Rok wydania2021

Strony52

Językipolski

Nr produktuD41F0539EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 7 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 7 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,07 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Szeroko ujęta definicja kontroli pozwala przyjąć, że organy prowadzące kontrolę, zgodnie z prawem krajowym mają prawo podejmować wszelkie czynności kontrolne. Dodać przy tym należy, że definicja określona w rozporządzeniu dotyczy kontroli urzędowej nie tylko żywności, ale wszelkich środków mających na celu końcowy produkt czyli żywność.

TematykaPoradniki

AutorzyPraca Zbiorowa

WydawnictwoWiedza i Praktyka

Rok wydania2021

ISBN978-83-269-9645-0

D41F0539EB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-269-9645-0