• Nowy

Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia

10,57 zł
Brutto

AutorzyBogdan KędziaElżbieta Hołderna-Kędzia

ISBN978-83-62993-86-4

Rok wydania2020

Strony92

Językipolski

Nr produktu1DFD6DE1EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 10 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 10 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,10 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

„Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia” to kolejna – po „Produktach pszczelich w trudnych do leczenia chorobach dermatologicznych” – książka autorstwa prof. Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi dotycząca właściwości i możliwości wykorzystania produktów pszczelich. W książce autorzy skupili się na prozdrowotnych właściwościach miodu, mleczka pszczelego, pyłku kwiatowego, pierzgi, propolisu i jadu pszczelego w leczeniu schorzeń związanych z układem krążenia i sercem, takich jak niewydolność serca, miażdżyca tętnic, choroba niedokrwienna serca czy nadciśnienie tętnicze.

TematykaMedycyna

AutorzyBogdan KędziaElżbieta Hołderna-Kędzia

WydawnictwoBorgis

Rok wydania2020

ISBN978-83-62993-86-4

1DFD6DE1EB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-62993-86-4