• Nowy

Prawo zamówień publicznych. Praktyczny poradnik dla zamawiających i wykonawców

93,05 zł
Brutto

AutorzyMarta Lamch-RejowskaŁukasz Laszczyński

ISBN978-83-264-5163-8

Rok wydania2012

Strony484

Językipolski

Nr produktu2FBFF727EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 93 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 93 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,93 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Prezentowany poradnik to kompleksowe opracowanie dotyczące procesu udzielania zamówień publicznych z zastosowaniem przepisów ustawy. Autorzy analizują wszystkie ustawowe tryby udzielania zamówień publicznych, wiele miejsca poświęcają również takim zagadnieniom, jak partnerstwo publiczno-prywatne czy zawieranie umów koncesji na roboty budowlane lub usługi. Walorem tej książki jest praktyczne ujęcie prezentowanych tematów, związane z codziennymi doświadczeniami zawodowymi autorów. Lektura pozwoli zamawiającym uniknąć błędów w procesie udzielania zamówień publicznych, dokonać prawidłowej oceny ofert składanych w postępowaniach oraz właściwie skonstruować umowę o udzielenie zamówienia publicznego; wykonawcom zaś pomoże w prawidłowym przygotowaniu oferty oraz obronie ich interesów w trakcie postępowania o udzielenie zamówienia publicznego. Opracowanie zostało wzbogacone o wnikliwą analizę orzecznictwa Krajowej Izby Odwoławczej. Adresaci: Publikacja przeznaczona jest dla przedstawicieli zamawiających zobowiązanych do stosowania przepisów ustawy - Prawo zamówień publicznych, odpowiedzialnych za przygotowanie postępowań, a także dla przedstawicieli wykonawców zainteresowanych ubieganiem się o udzielenie zamówienia publicznego. Przydatna będzie również studentom uczelni wyższych na kierunkach: prawo, administracja i ekonomia oraz pracownikom dydaktycznym i prawnikom zainteresowanym systemem zamówień publicznych.

TematykaPrawo Książki dla praktyków

AutorzyMarta Lamch-RejowskaŁukasz Laszczyński

WydawnictwoWolters Kluwer

Rok wydania2012

ISBN978-83-264-5163-8

2FBFF727EB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-264-5163-8