• Nowy

Konfitury, kompoty i inne konserwy owocowe

0,00 zł
Brutto

AutorzyElżbieta Kiewnarska

ISBN978-83-7950-495-4

Rok wydania2019

Strony124

Fragment

Językipolski

Nr produktu9BC97805EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Poradnik kulinarny „Konfitury, kompoty i inne konserwy owocowe” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 75 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z owoców na m.in.: konfitury, galarety, dżemy, soki owocowe z cukrem, kompoty, marynaty octowe, soki i konserwy owocowe bez cukru, owoce moczone, marmolady, sery owocowe, powidła.

TematykaKuchnia

AutorzyElżbieta Kiewnarska

WydawnictwoArmoryka

Rok wydania2019

ISBN978-83-7950-495-4

9BC97805EB