• Nowy

Jedz ryby. Przepisy przyrządzania karpia i innych ryb słodkowodnych.

0,00 zł
Brutto

AutorzyElżbieta Kiewnarska

ISBN978-83-7950-494-7

Rok wydania2019

Strony42

Fragment

Językipolski

Nr produktuDA3C67F2EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Poradnik kulinarny „Jedz ryby” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 24 przepisy na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z ryb słodkowodnych – karpia, szczupaka, karasia, lina, sielawy i innych.

TematykaKuchnia

AutorzyElżbieta Kiewnarska

WydawnictwoArmoryka

Rok wydania2019

ISBN978-83-7950-494-7

DA3C67F2EB