• Nowy

Potrawy z cielęciny

0,00 zł
Brutto

AutorzyElżbieta Kiewnarska

ISBN978-83-7950-499-2

Rok wydania2019

Strony79

Fragment

Językipolski

Nr produktuDD855904EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Poradnik kulinarny „Potrawy z cielęciny” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 70 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z mięsa. Są to m.in. potrawki z cielęciny, cielęcina pieczona, sznycle, kotlety, zrazy, potrawy z cielęciny siekanej, potrawy z wątróbki, móżdżku i innych podrobów, zimne dania cielęce.

TematykaKuchnia

AutorzyElżbieta Kiewnarska

WydawnictwoArmoryka

Rok wydania2019

ISBN978-83-7950-499-2

DD855904EB