• Nowy

Badanie towarów spożywczych

0,00 zł
Brutto

AutorzyWiktor KubińskiMariusz NiekurzakEwa Kubińska-Jabcoń

ISBN978-83-01-20104-3

Rok wydania2018

Strony414

Fragment

Językipolski

Nr produktu80F14615EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych. Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.: -mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

TematykaTechnika

AutorzyWiktor KubińskiMariusz NiekurzakEwa Kubińska-Jabcoń

WydawnictwoWydawnictwo Naukowe PWN

Rok wydania2018

ISBN978-83-01-20104-3

80F14615EB