• Nowy

Niebezpieczne zboża. Groźny gluten

0,00 zł
Brutto
Dlaczego zboża mogą być niebezpieczne dla zdrowia? Przekonaj się o wartościach terapeutycznych diet, które pomagają w leczeniu i zapobiegają przewlekłym chorobom i dolegliwościom, mających związek z n

AutorzyBożena Przyjemska

ISBN978-83-64278-30-3

Rok wydania2013

Strony267

Fragment

Językipolski

Nr produktu07E34DF4EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Niemal we wszystkich kulturach produkty zbożowe są podstawowym elementem diety. Czy rzeczywiście są one zdrowe dla każdego? Dla osób, które są uczulone na gluten – białko znajdujące się we wszystkich zbożach – produkty mączne są toksyną i zagrażają ich życiu. Natomiast dla tych, którzy mają na nie nadwrażliwość, spożywanie ich powoduje groźne choroby, rzadko jednak kojarzone z tym produktem. Dzięki Autorce – naturoterapeutce i dietetyczce z 30 – letnim doświadczeniem, będziesz mógł sam przekonać się o wartościach terapeutycznych diety bezglutenowej, która pomaga w leczeniu i zapobiega ponad 200 przewlekłym chorobom, mającym związek z celiakią i nietolerancją glutenu. Znajdziesz tu także informacje na temat Specyficznej Diety Węglowodanowej, która jest w stanie wyleczyć również wiele poważnych chorób. Zdrowe życie to życie bez glutenu.

TematykaPoradniki

AutorzyBożena Przyjemska

WydawnictwoVital

Rok wydania2013

ISBN978-83-64278-30-3

07E34DF4EB