• Nowy

Lecznicze właściwości warzyw + 390 prostych przepisów na smaczne potrawy

0,00 zł
Brutto

AutorzyDobrosław Miód

ISBN978-83-62661-99-2

Rok wydania2013

Strony130

Fragment

Językipolski

Nr produktu65A3285BEB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Wszyscy doskonale wiemy, że warzywa są zdrowie, a więc wartościowe dla naszej diety. Ale dlaczego są zdrowe i korzystne dla naszego zdrowia dowiemy się właśnie z tej książki. Dodatkowym atutem są przepisy kulinarne na przetwory z warzyw. Publikacja zawiera ponadto podstawowe informacje na temat warzyw uprawnych, szlachetnych, jak i dzikich. Omawia także ich pochodzenie, występowanie, surowiec, zawartość, działanie, zastosowanie lecznicze.

TematykaPoradniki

AutorzyDobrosław Miód

WydawnictwoArmoryka

Rok wydania2013

ISBN978-83-62661-99-2

65A3285BEB