• Nowy

Ekologia żywności, środowiska i zdrowia człowieka

0,00 zł
Brutto

ISBN978-83-662-6474-8

Rok wydania2020

Strony473

Językipolski

Nr produktuFB9ECA71EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Monografia została zredagowana na podstawie artykułów przygotowanych przez uczestników 49. Międzynarodowego Seminarium Kół Naukowych w Olsztynie ,,Koła Naukowe Szkołą Twórczego Działania”, które odbyło się w Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie 24-25 września 2020 roku. Opracowanie zawiera prace z zakresu nauk biologicznych, medycznych, o żywności i o zdrowiu. Jest to edycja wyjątkowa, ponieważ zarówno Organizatorom, jak i Uczestnikom przyszło zmierzyć się z pandemią koronawirusa COVID-19, która od marca do czerwca 2020 roku uniemożliwiała spotkania osobiste, pracę w laboratoriach badawczych uniwersytetów i wielokrotnie dokończenie badań będących podstawą wystąpień seminaryjnych. Nas, jako Organizatorów przedsięwzięcia, zaistniała sytuacja szczególnie dotknęła. Zmuszeni byliśmy do przesunięcia terminu Konferencji z 23-24 kwietnia na 24-25 września 2020 roku oraz przeprowadzenia jej w formie zdalnej. Jest to pierwsza edycja MSKN realizowana w ten sposób, co wymagało od nas przecierania ścieżek dotyczących przepisów, które umożliwiłyby przeprowadzenie obrad online rzetelnie i zadowalająco dla każdej ze stron.

TematykaBiologia Przyroda

WydawnictwoWydawnictwo Naukowe E Book

Rok wydania2020

ISBN978-83-662-6474-8

FB9ECA71EB