• Nowy

Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków

0,00 zł
Brutto

AutorzyFlorentyna NiewiarowskaWanda Malecka

ISBN978-83-7950-935-5

Rok wydania2014

Strony334

Fragment

Językipolski

Nr produktu7B82C056EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków Opis: Oryginalna książka kucharska z roku 1880! Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze itp. Bardzo wartościowa i przydatna dla wszystkich, którzy lubią spełniać się w kuchni!

TematykaHobby Rekreacja

AutorzyFlorentyna NiewiarowskaWanda Malecka

WydawnictwoArmoryka

Rok wydania2014

ISBN978-83-7950-935-5

7B82C056EB