• Nowy

Zwierzyna. Sposoby przyrządzania

0,00 zł
Brutto

AutorzyElżbieta Kiewnarska

ISBN978-83-7950-505-0

Rok wydania2019

Strony88

Fragment

Językipolski

Nr produktu5EF595A3EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Poradnik kulinarny „Zwierzyna. Sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 66 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z mięsa. Są to przepisy na potrawy z takich zwierząt jak: łoś, niedźwiedź, dzik, zając, sarna, jeleń, głuszec, bażant, cietrzew, dzika kaczka, kuropatwa, jarząbek, pardwa, kurka wodna, słomka, bekas, kwiczoł, jemiołuszka, wróbel i przepiórka.

TematykaKuchnia

AutorzyElżbieta Kiewnarska

WydawnictwoArmoryka

Rok wydania2019

ISBN978-83-7950-505-0

5EF595A3EB