• Nowy

Jadalne gatunki grzybów źródłem substancji dietetycznych i leczniczych

0,00 zł
Brutto

AutorzyBożena Muszyńska

ISBN978-83-931818-9-6

Rok wydania2012

Strony112

Językipolski

Nr produktu62181171EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Doktor Nauk Farmaceutyczych, wieloletni pracownik Katedry Botaniki Farmaceutycznej UJ Collegium Medicum. Autorka kilkunastu prac naukowych publikowanych w międzynarodowych czasopismach, dotyczących badań nad właściwościami grzybów. W niniejszym opracowaniu, będącym w pewnym sensie podsumowaniem jej doświadczeń, oprócz dużej dawki mało powszechnie dostępnej wiedzy o grzybach, obala przede wszystkim wszechobecny mit o znikomej przydatności grzybów dla organizmu człowieka.

TematykaPoradniki

AutorzyBożena Muszyńska

WydawnictwoZakład Optymalizacji Zawodowej Ośrodek UMEA

Rok wydania2012

ISBN978-83-931818-9-6

62181171EB