• Nowy

Gotowanie na parze

0,00 zł
Brutto
Praktyczne rady dotyczące gotowania na parze, zasad zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także przepisy na smaczne, zdrowe i szybkie potrawy gotowane na parze.

AutorzyMonika von Basse

ISBN978-83-7774-437-6

Rok wydania2011

Strony36

Fragment

Językipolski

Nr produktuAF4B6E51EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), reguł zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery (przy każdym daniu podano czas przygotowania i liczbę porcji). Przykładowe przepisy: zupa z zielonego groszku, knedle drożdżowe z owocami, brokuły z migdałami, warzywa z kaszą kuskus, łosoś w sosie pomidorowym, flądra w ziołach, wieprzowina z kalafiorem, klopsy ziołowe, zabaglione.

TematykaMedycyna

AutorzyMonika von Basse

WydawnictwoLiterat

Rok wydania2011

ISBN978-83-7774-437-6

AF4B6E51EB