• Nowy

Zatrucia pokarmowe. Jak im zapobiegać

0,00 zł
Brutto
Najnowsze informacje o zatruciach pokarmowych i praktyczne rady – przyczyny, przebieg, diagnostyka, właściwa dieta, profilaktyka.

AutorzyAnnna Wilkosz

ISBN978-83-7774-476-5

Rok wydania2012

Strony32

Fragment

Językipolski

Nr produktu8DEDF853EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Praktyczny poradnik zawierający najnowsze informacje na temat najczęściej występujących zatruć bakteryjnych, wirusowych oraz chorób pasożytniczych przewodu pokarmowego. Znajdziesz tu najważniejsze wiadomości o salmonelli, E. coli, gronkowcach, zatruciu jadem kiełbasianym, listeriozie, wirusowym zapaleniu wątroby typu A, rotawirusach, zatruciach grzybami i mikotoksynami, zatruciu alkoholem etylowym, tasiemczycach, włośnicy, motylicy wątrobowej, glistnicy, owsicy, biegunce i Helicobacter pylori. Znajdziesz tu przyczyny zatruć, informacje o profilaktyce, wskazówki, jak postępować, co jeść, a czego nie jeść.

TematykaBiologia Przyroda

AutorzyAnnna Wilkosz

WydawnictwoLiterat

Rok wydania2012

ISBN978-83-7774-476-5

8DEDF853EB